Drogisterij Doolaege

Nieuwstraat 55
4576 AJ Koewacht
T. 0115-565186

De drogisterij biedt een uniek assortiment met mooie merken. Je vindt er alles op het gebied van schoonheid, gezondheid en verzorging. Kom langs en het deskundige team helpt je graag verder.
De eigenaresse van de drogisterij is Jacinta Doolaege de Coninck, zij heeft een achtergrond als apothekersassistente. Het winkelteam bestaat uit ervaren en deskundige drogisten met specialisaties in geneesmiddelen, vitamines, parfum, visagie en Eyelove brillen. Ook werken er twee assistent drogisten in opleiding in de winkel. Jacinta: “Het is voor ons belangrijk om altijd een goed, eerlijk en passend advies te geven aan de klant. Ons team is gediplomeerd en volgt regelmatig scholing en bijscholing om de kennis uit te breiden. Door deze kennis en ervaring weten wij waar we het over hebben. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf dat het belang van de klant altijd voorop stelt.”
Mooie merken en een goede service
De drogisterij biedt een breed assortiment op het gebied van schoonheid, gezondheid en verzorging. Zo verkopen zij mooie merken als Pupa, Bulgari en Collistar. Jacinta: “Ons assortiment is zorgvuldig gekozen en wordt afgestemd op de vraag en de behoefte van de klant. Mochten wij een product niet op voorraad hebben, dan zullen we altijd moeite doen om het te bestellen.”

Fuse
© OP!Koewacht. Website door inomi.