Fietscafe ‘t Zand

Het Zand 26, 4576 CC Koewacht

Telefoon: +31 6 13 64 01 57

E-mail: fietscafetzand@heijneagro.nl

Fietscafe ‘t Zand ligt net buiten Koewacht, aan ‘t Zand. Het terras is uitermate geschikt voor een hapje en een drankje tijdens je fietstocht, maar je kunt natuurlijk ook binnen aan de bar van de uitgebreide bierkaart genieten, met meer dan 40 soorten speciaalbieren. De naam spreekt het al uit: ze hebben van alles voor de fervente fietser, maar je mag natuurlijk ook te voet, met de motor, de auto of de bus langskomen en een lekkere lunch staat dan ook klaar, gebaseerd op biologische producten. Naast het cafe staat een groentekraam, waar seizoensgroenten rechtstreeks van de bioboer gekocht kunnen worden.

Volg ze ook via @fietscafetzand op instagram en Facebook

Fuse
© OP!Koewacht. Website door inomi.