BHV Cursus Terneuzen

Nieuwstraat 98
4576 AM Koewacht
Tel: +31 6 23 18 97 55
Info@bhvcursusterneuzen.nl

https://bhvcursusterneuzen.nl/

Zoek je een professionele cursus om je te kwalificeren als bedrijfshulpverlener (BHV)?

De BHV cursus in Terneuzen biedt alles wat je nodig hebt om competent en vakbekwaam te worden als eerste schakel in de spoedeisende hulpverleningsketen. Je leert in één dag hoe je moet alarmeren, de basisvaardigheden om een slachtoffer te helpen, reanimeren, een beginnende brand te blussen en hoe te ontruimen. Bovendien leer je hoe je respectvol om moet gaan met slachtoffers. De cursus garandeert dat je de benodigde kwaliteiten en vaardigheden beheerst om te functioneren als bedrijfshulpverlener, zoals vastgelegd in het NedCert competentieprofiel.

Fuse
© OP!Koewacht. Website door inomi.