Over OP!Koewacht!

OP!Koewacht is voor de leden, van de leden en wordt bestuurd door de leden. Het ledenaantal van de vereniging bedraagt ongeveer 40 ondernemers.

Een belangrijke activiteit is het versterken van de banden tussen de leden, een zakelijke en sociale kant van OP!Koewacht. De ondernemers treffen elkaar tijdens de ledenbijeenkomsten, bedrijfsbezoeken of andere activiteiten met een sociaal karakter. Men leert elkaar beter kennen, wisselt informatie uit, bespreekt wat hen gezamenlijk bezig houdt en wat er beter kan. Samen praten over zakelijke ontwikkelingen en kansen zijn belangrijke elementen tijdens deze bijeenkomsten. Maar ook gewoon gezellig samenzijn, behoort tot de doelstellingen van dergelijke bijeenkomsten.

OP!Koewacht wil een betrouwbare partner zijn die Koewachtse ondernemers helpt succesvol en maatschappelijk betrokken zaken te doen. Onze belangrijkste doelstellingen zijn:

  • belangenbehartiging van de aangesloten leden en verbetering van het lokale ondernemersklimaat.
  • het stimuleren van lokale economische groei.
  • het stimuleren van maatschappelijke sociale evenementen
  • klankbord richting overheden

Lid worden

Je bent ondernemer en woonachtig, gevestigd of zakelijk actief in Koewacht,(zowel Nederland als Belgiê)? Maar nog geen lid? Meld je dan vandaag nog aan.